Pakke i posten!


Heisann! Idag har jeg endelig fått pakken jeg bestilte for litt siden! Trur at jeg får to pakker siden halvparten av det jeg bestilte er her men det gjør ikke noe. Her er det pakken inneholdte:
(Du kan bestille GRATIS her!)

Disse brosjyrene er bestilt fra NOAH og var helt gratis!:D Så imorgen tenkte jeg at jeg skulle gå rundt å legge dem i postkasser. Jeg synes at alle sakene til NOAH er kjempebra. Dyrenes rettigheter er min hjertesak. Det verste jeg vet er dyr som må lide for ANDRES skjønnhet! Det er forferdelig at andre bruker energien sin på å slakte og ødelegge dyr sine liv! Enkelte idioter tar ikke dette temaet serriøst og det gjør meg forbannet! ALLE kan hjelpe på hver sin måte, så synes det er utrolig teit å si at man ikke gidder fordi det ikke hjelper. Dette temaet interesserer kanskje ikke alle like mye, å det er ganske trist for dette er en alvorlig sak! I disse tilfellene så er det VI mennesker som er dyr. Kanskje å dele ut brosjyrer ikke hjelper så mye, men det viser at en bryr seg og engasjerer seg over noe viktig. Dette er ikke bare en hobby, men en hjertesak og innebærer hele samfunnet vi lever i.

-Bryr du deg om dyrs liv og rettigheter?

x//Inare 

4 kommentarer

Keths!

19.11.2013 kl.18:55

Bare innom for å ønske deg en fin tirsdagskveld!! :))

Ina Erichsen

19.11.2013 kl.19:00

Keths!: Takk :)

AndreaRønning

20.11.2013 kl.19:50

Jeg skal også kjøpe sånne og dele ut :) Jeg vil få en stopp :)

Ina Erichsen

20.11.2013 kl.21:20

AndreaRønning: Det er bra!

Skriv en ny kommentarJeg er ei jente på 14 år som elsker å forsvinne inn i fotoverdenen! På bloggen min kan du lese om min hverdag i tillegg til masse annet. Hvis du har en blogg selv så gjerne legg meg til som venn. Håper du liker bloggen min!♥

For kontakt:
inare00@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡